Αγόρασε τηλεόραση με τα κέρματα που μάζεψε σε μια βδομάδα με ανιχνευτή μετάλλων κι έγινε viral

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε για να βγάλει το βδομαδιάτικό του στη Χιλή ένας TikToker ο οποίος με τη βοήθεια του ανιχνευτή μετάλλων αγόρασε μια τηλεόραση.

Αγόρασε τηλεόραση με τα κέρματα που μάζεψε σε μια βδομάδα με ανιχνευτή μετάλλων κι έγινε viral

Έναν κάπως ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ένας Χιλιανός TikToker για να αυξήσει το εισόδημά του, αφού στρώθηκε στη δουλειά μαζί με έναν ανιχνευτή μετάλλων, συγκεντρώνοντας κέρματα για μία εβδομάδα.

Μάλιστα ο Λουίς Αλβάρες κατάφερε να συγκεντρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000-250.000 πέσος (210-263 δολάρια) που ισοδυναμεί με το μισό μηνιάτικο στη Χιλή.

Με τα χρήματα που συγκέντρωσε ο Χιλιανός αγόρασε μια τηλεόραση ανεβάζοντας το κατόρθωμά του στο TikTok, όπου και δήλωσε: «μου πήρε περίπου επτά μέρες για να τα μαζέψω. Είναι το ποσό που συνήθως συγκεντρώνω κάθε εβδομάδα, μεταξύ 200.000-250.000 πέσος (210-263 δολάρια), μόνο σε κέρματα. Τα συγκέντρωσα όλα μαζί και πέρασα μια ολόκληρη νύχτα καθαρίζοντάς τα. Ήταν πολύ αργά και δεν μπορούσα να πάω στην τράπεζα. Έτσι, πήρα τα νομίσματα και τα χώρισα σε σακουλάκια των 100, 500 και 50 πέσος και ξεκίνησα να βρω ένα κατάστημα που θα τα έπαιρνε».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v